Bloc 115 enllaçat per la independència amb el 116 Catalunya indrets amb encant

dissabte, 10 de desembre del 2011

Seva









 

Sant Miquel de Balenyà


 





6 comentaris:

El pare ha dit...

Seva és una altra de les poblacions que hi he passat a la vora sense entrar-hi mai. Seva-Tona-Taradell, l'estació compartida del tren que va de Barcelona a Puigcerdà. Si l'he agafat vegades.
Ara caldrà anar-hi `de visita. Les teves imatges són prou engrescadores.
Salut.

DORA ha dit...

Molt bon reportatge fotogràfic!! Com son llocs allunyats de casa , m'agraden els reportatges ....

Una abraçada!!!!

Familía Vidal ha dit...

Seva és d'aquells racons que sempre ens ofereixen noves imatges. Jo ha vaig sovint per feina i , si puc, aprofito per fer-hi una volta a veure que cau.
Vols que t'expliqui una batalleta. En aquesta casa que té una torre mirador al mig jo hi vaig venir a viure una temporada quan era molt petita. El metge va recomanar als meus pares, per no se què dels pulmons suposo, "aires purs" i... cap a Seva falta gent. Qui els hi havia de dir que un parell d'anys més tard pujaríem a viure a Vic!

Una Abraçada.

joanloam ha dit...

D'aquesta manera podem apropar-los a qui els teniu més allunyats, Dora.

Salut

Joan

joanloam ha dit...

Batalleta per batalleta, Graciel·la. Quan jo era petit i Mataró també era més petit, i coneixíem els noms de tots els metges, n'hi havia un que enviava tothom que tenia algun problema respiratori a Tona. Es veu que això era força típic.

Salut

Joan

joanloam ha dit...

N'hi ha força, i jo també en tinc, de poblacions de pas, que mereixen convertir-se en destinació final algun cop, Manel.

Joan